Titel 20190211_vit.png

DANIEL SJÖBERG

Bellman

Daniel Sjöberg är skådespelare och sångare. Vi har på senare år kunnat se honom som en av originalsolisterna i succéturnén Från Broadway till Duvemåla och som den manliga huvudrollen i Broarna i Madison County på Maximteatern i Stockholm och Slagthuset i Malmö. På TV har man kunnat se Daniel i några av Beck-filmerna, samt den klassiska gamla TV-serien Rederiet där han var den första unga maskinisten som skolades upp av Bert Åke Vargs Gustav.

OLE ORNERED

Gitarr

Förutom att Ole spelar gitarr i föreställningen är han även tillsammans med Daniel initiativtagare till "Bellman - visor & bekännelser". Ole är även skådespelare och kompositör.

JONAS LILJEBERG

Klarinett

Jonas Liljeberg är träblåsare och född in i den svenska folkmusikmyllan i Dalarna, men har lagt fiolen på hyllan för att istället gestalta den traditionella svenska musiken på saxofon och klarinett. När han nu inte spelar Bellman.

JONAS BLECKMAN 

Cello

Jonas är född i Norrköping och 

studerade till musiker på folkmusikutbildningen vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm Sedan examen 2011 har han varit verksam såväl i  Sverige som utanför vårt lands gränser.

  • YouTube Social Ikon
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon

PRESS & MEDIA

Daniel Sjöberg